16 Temmuz 2012 Pazartesi

Dil dursa HUKUMET tende can durmaz!!!!

Huzur sus, konusma! Huzur yazma sacma sapan her yere! Birak sen mi kurtaracaksin bu ulkeyi? Sovunce degisiyor mu bir seyler, hayir!!!


Takatim kalmadi artik. Her gun farkli bir seye sinirlenebiliyor insan... Psikiyatri servislerinin onundeki kuyruklarin uzama sebebi daha bir mantiga sigar hale geliyor.


OYP kadrolarina bakiyorum, ilan vermis devletimiz sagolsun!!! Ulan 100 kusur Universite var, bizim bolum toplasan 15-20 Univarsite'de mevcut; ama her Universite'de en az 3-5 Ilahiyat Kadrosu var!!! Bu nasil bir mantiktir? Herkesi imam yapalim, Din Kulturu ogretmeni yapalim, eee? Ne olacak? Muhendise avukata, doktora, ogretmene ihtiyac olmayacak mi? Enderun'u yeniden mi kuracagiz? Ver Hadis, tefsir, fikih. Sonra?


Amaciniz nedir? Iranlasmak mi? Baksaniza en buyuk nukleer santrallerden biri orada mevcut!!! Irak'tan sonra yusuf'a baglayan Amerika giremedi oraya, ah hukumet, gormedin mi? Gelsinler de 2.Hirosima'yi yasasinlar dedi Iran, kuyrugunu kistirip kacti Amerika. Ders cikartin biraz, bu kadar mi korsunuz?


Teokrasi ne kazandirdi bu ulkeye? Araplar arkanizdan vurmadi mi sizi hala vurmaya devam ederken? Okumak istemiyorum; ama bakmadan gecemiyorum lanet olsun!!!


Kendinden tiksinen bir halk olduk sayenizde. Yaptiginiz sinavlar insanlarin elinde dolasir, kopyacilariniz il il atanir, Ankara'da babasi olanlar universitelerde danisman olur? Halkin sucu ne? Dayisi, amcasi olmamasi mi o UYUKLADIGINIZ koltuklarda?


Bakanlikta facebooklari takip eden bir kurum kuracak kadar acizsiniz siz! Halkinizin elestirmesine tahammul edemeyecek kadar basit! Sanatina sahip cikmayacak kadar yoz, gencligini apolitize edecek kadar fesat, ve kurtaj gibi ciddi bir sorunu Suriye olayinin ustune carsaf edecek kadar alcak!!!!


O kadar doluyum ki gunlerdir Hakim bey sarkisini dinliyorum! Gayet acik bir sekilde anlatmis Minik Serce sizi. Nefret ettirdiniz insanlari, alkisi hakediyorsunuz aslinda amaciniza ulastiginiz icin. Sizin gibi zihniyeti basimiza getiren butun insanlara hak aslinda bu muamele. Eminim Ataturk ve diger tum atalarimiz suan utanc duyuyordur sizden!!! Sizin gibi bir yonetimden utanmayanin ya ruhu koseledir ya da insanligi yozlasmistir.


Cok doluyum blog. Gordugum sadece kara bulutlar... Simsekler cogalmis durumda... Dumen biraz daha zorlaniyor yonunu bulmakta... 

5 yorum:

  1. Sen dışarıda çok durmazsın haaa. Seni de ergenekondan içeride görmeyelim :) Malum hükümet onlara karşı olan herkesi topluyor. Onların istediği koyun insan değil. Ayrıca biraz sakinleş bak ben takıyordum kafaya zona oluyordum. Boşver sen zaten uyanıkmışsın. Önemli olan uyuyan milletimizin uyanması. Son olarak Sid'in annesinin sözüyle bitireyim. Her fırtınanın ardında bir gökkuşağı vardır :)) Tek problem senin ona ulaşman o yüzden fırtınayı çabuk geç :))

    YanıtlaSil
  2. Uyanik olmak bir ise yaramiyor be Gayda...Dedigin gibi millet salak. Insanlara anlatiyorsun; ama anlamamak icin direniyorlar. Annem de senin gibi ayni seyi soyluyor, "bu gidisle atanacaksin; ama ceneni tutamadigin icin memuriyet hakkini elinden alacaklar salak oglum" :)seklinde.. Che'nin cok sevdigim bir sozu var diyor ki " ac bir cocuk gorup yardim ettigimde merhametli, bu cocuk neden ac dedigimde komunist diyorlar" Bunu o kadar sik yasiyorum ki :) Neden ? demeyeceksin bu ulkede.

    Ayrica koyun istemediklerine emin misin? Bir tanidigimi sirf paylasimlari yuzunden Ordu'nun bir ilcesinin bir koyune surduler..Ah Gayda ah...yazacak ve sinirlecek o kadar cok sey var ki... En cok istedigim ne bliyor musun? Sadece bir gunlugune tum dusunme ve sorgulama gucumun durmasi...Salak ve bos olmak istiyorum bir gunlugune..Saatlerce sebepsiz yere gulmek...

    YanıtlaSil
  3. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  4. Yok arada virgül olcaka onu yani tam cümle onların istediği koyun, insan değil. Evet düşünen insanları istemiyorlar çünkü o zaman ceplerini dolduramıyorlar oğullarına yatçıklar alamıyorlar kızlarını amerikaya okumaya yollayamıyorlar. Zaten neden dediğin anda fişlenirsin. Zaten gayiz iki kere fişlenirsin. Che'nin sözünü yeni duydum ama doğru demiş. Ayrıca annen haklı sadece kimlerle konuşacağını bilmen lazım :) Valla düşünme ve sorgulama gücünün durması zor ama şu saatlerce salak salak gülme işini yapalım :))

    YanıtlaSil
  5. Yapalim gercekten :) Gulelim gulelim gulelim...

    YanıtlaSil